Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Päivitetty viimeksi: 03.06.2020.

  • Yleistä

    Mun Sähkö.fi (Karhu Voima Oy) pyrkii suojaamaan käyttäjän ja asiakkaan yksityisyyttä ja on sitoutunut noudattamaan tämän tietoturvaselosteen mukaisia keinoja tiedon säilyttämiseksi ja suojaamiseksi. Tietoa käytetään vain palvelun tarjoamiseksi, sekä sen laadun takaamiseksi ja parantamiseksi. Tietoja käytetään mm. seuraaviin tarkoituksiin:

    Palvelun käytön helpottaminen ja palvelun turvallisuuden takaaminen
    Asiakaskokemuksen parantaminen
    Asiakaspalvelu
    Palvelun laadun kehittäminen

    Voit hallita omia tietojasi kirjautumalla sivustolle. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai oikaisemaan sinua koskevia henkilötietoja tai esittämään jäljennös kerätyistä tiedoista. Voit tehdä pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu@karhuvoima.fi.

    Tämän tietosuojaselosteen tarkoitus on selventää asiakkaalle munsahko.fi -palvelun henkilötietojen keräämisestä ja tietosuojakäytännöistä. Asiakkaan on hyväksyttävä nämä ehdot käyttääkseen munsahko.fi-sivustoa ja sen palveluita.

  • Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

    Karhu Voima Oy

    Pajatie 65

    48600 Kotka

    asiakaspalvelu@karhuvoima.fi

    Voit olla yhteydessä meihin koska vain. Se onnistuu helpoiten sähköpostilla.

  • Rekisterin nimi

    Asiakasrekisteri

  • Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Rekisteriin kerätään tietoa Mun Sähkö.fi -palvelun tarjoamiseksi. Tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

    Asiakastietojen ylläpitäminen
    Tilaustietojen käsittely ja tilauksen toimittaminen
    Asiakaskokemuksen parantaminen esimerkiksi suosittelemalla tuotteita, joista voit olla kiinnostunut
    Väärinkäytösten estäminen
    Hyvän asiakaspalvelun toteuttaminen ja sen kehittäminen
    Analytiikka ja palvelun parantaminen
    Markkinointiin ja analytiikkaan liittyvä asiakastieto on aina anonymisoitu, kun se on mahdollista. Tietoja käsitellään asiakkaan ja Karhu Voima Oy:n väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

  • Henkilötietojen kerääminen

    Rekisteriin tallennetaan vain asiakaskokemuksen ja palvelun tuottamisen kannalta tarpeelliset tiedot. Näitä tietoja ovat seuraavat:

    Käyttäjän itse antamat tiedot rekisteröitymisen yhteydessä
    Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilinumero, osoite, organisaatio
    Palvelun käytön aikana havainnoidut tiedot
    Sivuston käyttöhistoria
    Selatut sivut

    Markkinointiin ja analytiikkaan liittyvä asiakastieto on aina anonymisoitu, kun se on mahdollista. Muissa tapauksissa, kuten tietojen sisältäessä henkilön IP -osoitteen, käsittelemme tunnistetietoja henkilökohtaisina. Markkinoinnin ja analytiikan tekniikoilla, kuten evästeillä ja kuvapistetunnisteilla, voidaan kerätä tietoa, jonka avulla parannetaan asiakaskokemusta mm. esittämällä sivuilla tai markkinointiviestinnässä asiakkaalle mielenkiintoisia tuotteita.

    Hyödynnämme dataa myös verkkosivujen kehittämisessä mm. seuraamalla anonyymien käyttäjien sivustokäyntejä ja verkkokaupan suosittuja tuotteita. Voit koskatahansa estää näillä keinoilla tehtävän tiedon keräämisen muuttamalla selainasetuksista selaimen Do Not Track -tilaan ja estämällä kolmannen osapuolen evästeet.

  • Tietojen suojaaminen ja säilyttäminen

    Kaikki henkilötiedot käsitellään huolellisesti asianmukaisin menettelyin ja pääsyä tietoihin valvotaan tiukasti. Tiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja laittomalta tai vahingossa tehdyltä muuttamiselta, hävittämiseltä, luovuttamiselta, siirtämiseltä ja muulta laittomalta käsittelyltä.

    Tietoja säilytetään vain niin kauan, kuin tässä selosteessa merkittyjen toimien kannalta on välttämätöntä. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Karhu Voima Oy:n henkilötietorekisteristä.

    Palvelun teknisestä ylläpidosta ja tietoturvasta vastaa suomalainen Loopy Oy.

    Olemme huomioineet henkilötietojen käsittelyssä 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:ntietosuoja-asetuksen vaatimukset.

  • Tietojen käyttäjät ja luovuttaminen

    Henkilötietoja käsittelevät vain sellaiset Karhu Voima Oy:n työntekijät, joiden työtehtävien kannalta on välttämätöntä saada pääsy kyseisiin tietoihin. Koko henkilöstö on koulutettu käsittelemään henkilötietoja asianmukaisesti ja pitämään huolta tietoturvallisuudesta.

    Omien työntekijöiden lisäksi käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, joille siirretään tietoa vain tarvittaessa. Kaikki kumppanit ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta.

  • Kolmannet osapuolet

    Välitämme tietoja kolmansille osapuolille vain, jos se on edellä mainittujen toimien toteuttamisen kannalta välttämätöntä. Kaikki kolmannet osapuolet ovat yleisesti käytettyjä ja luotettavia tahoja, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan Euroopan tietosuoja-asetusta ja voimassa olevia lakeja. Luovutamme tietoa seuraavan tyyppisille kolmansille osapuolille:

    Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
    Verkkosivujen personointikumppaneille
    Sähköpostimarkkinointikumppaneille, jos asiakas on tilannut uutiskirjeen

  • Evästeiden käyttö

    Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan evästeitä käyttävän verkkosivun on ilmoitettava evästeiden käytöstä ja niiden käyttötarkoituksesta.

    Karhu Voima Oy:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä (cookies) mahdollistamaan käyttäjän toimintoja, kuten ostoskorin ja kirjautumisen säilyminen selaimen muistissa. Lisäksi evästeillä kerätään yleisiä tilastollisia kävijätietoja verkkopalvelun kehittämistä varten. Evästeiden avulla parannetaan sivuston käyttökokemusta sekä nopeutetaan sivujen lataamista. Evästeet ovat pieniä tekstinpätkiä sivuston lähdekoodissa. Evästeillä on tietty elinaika, jonka aikana selain voi esimerkiksi tunnistaa, että olet jo vieraillut jollain sivulla, jolloin et näe turhaan samaa sisältöä kuin uusi kävijä. Tilastointi perustuu palvelimen lokitietoihin ja kulloinkin käytössä olevan sivustoanalyysipalvelun raportteihin. Evästeet eivät sisällä käyttäjän käyttäjä- tai henkilötietoja, eivätkä ne mahdollista pääsyä kyseisiin tietoihin. Evästeitä ei käytetä käyttäjän palvelun ulkopuolisen tietokoneen käyttöä tai verkkokäyttäytymistä koskevan tiedon keräämiseen. Käyttäjä voi koska tahansa kieltää evästeiden käytön muuttamalla käytetyn selaimen asetuksia.

  • Tietosuojaselosteen muuttaminen

    Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojaselostetta lainsäädännön ja viranomaisten vaatimusten mukaiseksi. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.